YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN

YAŞLILAR HAFTASI KUTLU OLSUN

18-24 Mart tarihleri Yaşlılar Haftası olarak kutlanılmaktadır. Okulumuzda da Yaşlılar haftası münasebetiyle bir program gerçekleştirildi. 

22.03.2021 451

Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimleri genç kuşaklara aktararak, yeni nesillerin ülkesine, milletine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızı saygıyla anmak ve onların sorunlarına yardımcı olmak amacıyla, 18-24 Mart tarihleri "Yaşlılar Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan sağlıklı bir şekilde yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak öncelikli görevimiz olmalıdır.

Yaşlılar haftası sebebiyle okulumuz 3/F sınfı öğrencilerinin yer aldığı bir program gerçekleştirildi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yanında şiirler de okundu.

Medeniyetimizin mihmandarları, varlıkları ile bizlere güç veren, bilgi ve birikimleri ile geleceğimize ışık tutan kıymetli büyüklerimizin "Yaşlılar Haftasını" kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyoruz.

22-03-2021