UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAFTALIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Uzaktan eğitim süreci, haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.

25.05.2021 652

Uzaktan eğitim süreci haftalık değerlendirme toplantısı, 24/05/2021 tarihinde saat 14:00`te okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Covid 19 kapsamında alınan tedbirler altında, okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla yapılan toplantı, Okul Müdürümüz Osman TAMKOÇ`un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda; yüzyüze yapılacak sınavlara katılım hususunda velilerin nasıl bir yol izleyecekleri, Ufka Yolculuk yarışmasının erteleme bilgisi, emeklilik müracaat işlemleri, Şehit Okan Koç Anadolu İmam Hatip Lisesi okul tanıtımı etkinliği gibi konularda öğretmenlerimize bilgilendirme yapıldı.

Yaklaşık 30 dakika süren toplantının ardından, öğretmenlerimiz ders defterlerini doldurarak, zümre bazlı toplantılarını gerçekleştirdiler.

25-05-2021