UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAFTALIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Uzaktan eğitim süreci, haftalık değerlendirme toplantısı idareci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

27.04.2021 404

Uzaktan eğitim süreci haftalık değerlendirme toplantısı, 26/04/2021 tarihinde saat 14:00`te okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Covid 19 kapsamında alınan tedbirler altında, okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla yapılan toplantı, Okul Müdürümüz Osman TAMKOÇ`un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda; Emeklilik müracaatından bulunacak öğretmenlerimizin 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başvurularını yapabilecekleri;

Ayrıca; Destek Eğitim çalışmalarını da öğretmenlerimizin, belirli hususlar çerçevesinde, çevrimiçi  platformda yürütebilecekleri belirtildi.

Son olarak Okul Müdürümüz Osman Tamkoç, öğretmenlerimizin karantina altında bulunan öğrenci ve velilerimizle görüşmelerinde, öğrencilerimizden ve velilerimizden karantina kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunulmasını istedi.

Yaklaşık 20 dakika süren toplantının ardından, öğretmenlerimiz ders defterlerini doldurarak, zümre bazlı toplantılarını gerçekleştirdiler.

27-04-2021