UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAFTALIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzaktan eğitim süreci, haftalık değerlendirme toplantısı idareci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

20.04.2021 359

Uzaktan eğitim süreci haftalık değerlendirme toplantısı, 19/04/2021 tarihinde saat 13:30`da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Covid 19 kapsamında alınan tedbirler altında, okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla yapılan toplantı, Okul Müdürümüz Osman TAMKOÇ`un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda; İYEP Kurslarının uzaktan eğitim süreci boyunca askıya alındığı duyuruldu.

Ayrıca; Süreçte EBA`nın aktif kullanımın sağlanması ve bu doğrultuda ders atamalarının EBA üzerinden yapılması gerekliliği vurgulandı.

Son olarak Okul Müdürümüz Osman Tamkoç sınıflara canlı ders ziyaretlerine devam ettiğini belirterek, öğretmenlerden kendisini derslerine katılımcı olarak eklemelerini istedi.

Yaklaşık 20 dakika süren toplantının ardından, öğretmenlerimiz ders defterlerini doldurarak, zümre bazlı toplantılarını gerçekleştirdiler.

20-04-202120-04-2021