UYUM HAFTASI BAŞLIYOR

Okula uyum eğitimleri 01-03 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Buna göre, öğrencilerimizin okula uyumlarının etkin bir şekilde sağlanması için:

1. Uyum etkinlikleri kapsamında oyun temelli etkinliklere, öğrencilerin okula aidiyet duygusunu artıran faaliyetlere yer verilecektir.

2. Öğrencilerimizin; öğretmenler gözetiminde oyun, drama, sosyal ve sportif etkinlikler yoluyla öğrenme ortamını, okulunu, sınıfını, arkadaşlarını tanıması ve okul kurallarını öğrenmesi sağlanacaktır.

3. Öğrencilerimize ve velilerimize salgın tedbirleri kapsamında maske kullanımı, hijyen, fizikî mesafe, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme, uyku düzeni, öz bakım vb. konularda bilgilendirmeler yapılacaktır.

4. Okul rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımızın uyum çalışma süreç ve etkinliklerine aktif olarak katılımları sağlanacaktır.

Ayrıca; Okulumuzda 1. Sınıf kayıtları devam etmektedir. 1. Sınıf listeleri 31 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenerek okulumuzun ilan panosunda yayınlanacaktır.

1 Eylül 2021 tarihi saat 09:00'da okulumuz bahçesinde sınıf listeleri okunarak öğretmeni ile birlikte öğrencilerimiz sınıflarına alınacaktır.

24.08.2021 728

BAKANLIK YAZISI