ORMAN HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Orman Haftası sebebiyle okulumuzda bir kutlama programı gerçekleştirildi.

26.03.2021 425

Ormanlar, bir milletin en önemli zenginlik kaynaklarındandır. Çok uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vatandaşlık görevimizi yerine getirirken ağacı ve ormanı korumanın uygarlığın en temel göstergelerinden biri olduğunu çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalıyız.

Bu düşünceyle okulumuzda Orman Haftası Kutlama Programı gerçekleştrildi. Covid-19 salgını önlemleri göz önüne alınarak, kapalı devre ses yayını aracılığıyla gerçekleştirilen programda, Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Beren Ballığoğlu ve 3/B sınıfı öğrencileri Duru İkra Malkoç, Doruk Ayaz Eray, İpek Zülal günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak şiirler okudular. Programı hazırlayan ve sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26-03-202126-03-202126-03-202126-03-2021