OKULUMUZA JİMNASTİK KURSU ZİYARETİ

OKULUMUZA JİMNASTİK KURSU ZİYARETİ

İlçemizde Kaymakamlığımız himayesinde Etimesgut Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile başlatılan "Okullar Sporla Daha da Güzel Projesi" hayata geçirilmiş ve çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.        

Okulumuzun da Jimnastik Kursu ile dahil olduğu proje ile okullarımızda bulunan salon ve spor alanlarının daha verimli kullanılması çocuk ve gençlerimizin spor alanlarına daha rahat ulaşması, sporun tabana yayılması, sporcu yetiştirilmesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde SEM ve TOHM projelerine sporcu yönlendirilmesi hedeflenmektedir.         

İlçemizde 34 okulda, 22 spor branşında 72 eğitmen eşliğinde 4120 sporcunun katılımı ile antrenmanlar devam etmektedir.        

Proje kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek amacıyla; Kaymakamımız Sayın İzzetin SEVGİLİ, Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver DEMİREL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tamer KIRBAÇ ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hamza GÜNEŞ okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Ziyaret esnasında öğrenciler ve eğitmenler ile sohbet eden Kaymakamımız Sayın SEVGİLİ ve değerli misafirlerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

11.08.2021 2689

11-08-202111-08-202111-08-2021