OKULUMUZ 2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİ

Erken yaşlardan itibaren bireyin çok yönlü gelişiminde ders dışı sosyal etkinlikler, ders içi etkinlikler kadar önem arz etmektedir. Ders dışı etkinlikler, öğrencilerin formal öğretim süreci içerisinde öğrendiklerini pekiştiren, bu öğrenmelerin yaşamla ilişkili olduğunu gösteren uygulamaya dönük etkinliklerdir.

Ders dışı etkinlikler, toplumsal yaşam için son derece önemli becerilerin ve yeterliklerin gelişmesine olanak sağlamakla birlikte, özsaygı, özdenetim gibi olumlu psikolojik etkilerle öğrencilerin kendilerini gerçekleştirebilmelerine yardımcı olmaktadır.

Bu düşünceyle birlikte; okulumuzda 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında birçok etkinlik düzenlenmiş, öğrencilerimizin kişisel gelişimleri bu etkinlikler ile desteklenmiştir.

Yapılan etkinliklerde yer alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

06.07.2021 927