OKULLAR SPORLA DAHA GÜZEL!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından imzalanan protokolle 2019 yılında 6 okulumuzda Okul Mahalle Spor Kulüplerimiz kurulmuş olup,   faaliyetlerine okul bina ve salonlarında devam etmektedir.    2021 yılı itibari ile Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Etimesgut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 30'dan fazla okulumuzda spor alanları oluşturularak "Okullar Sporla Daha da Güzel Projesi" başlatılmıştır. Okul Müdürlüğümüzün de desteği ile bu proje kapsamında Şehit Ferhat Koç İlkokulu Spor salonunda Jimnastik kursu açılacaktır. Kurs İlçemiz Spor Müdürlüğü antrenörü tarafından müracaat sayıları da dikkate alınarak planlama yapılacaktır.

Açılacak Kursun Adı: Jimnastik

Kursta bir grupta bulunacak toplam öğrenci sayısı: 10 (en az) – 20 (en fazla)

Kurs Günleri: Pazartesi – Çarşamba – Cuma

Kurs Saatleri: 10:00 – 11:30

Kurs Başlama Tarihi : 14:06.2021

Kurs Bitiş Tarihi: 27.08.2021

Not: Eğitim – Öğretim yılı başladıktan sonra müracaat durumuna göre eğitimi aksatmayacak şekilde planlama yapılarak kurs devam edecektir.

09.06.2021 1326

PROJE SPORCU KAYIT FORMU