"OKULLAR SPORLA DAHA DA GÜZEL PROJESİ" ZİYARETİ

Okullar Sporla Daha Da Güzel Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine ve okul çevresinde ikamet eden öğrencilere yönelik olarak açılan Jimnastik kursu çok yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda 13.01.2022 tarihinde incelemelerde bulunmak ve kursları yerinde görmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Etimesgut İlçe Spor Müdürü Hamza Güneş ve Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kıyak okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarette misafirlerimiz öğrenciler ile sohbet edip kurs ile ilgili bilgi aldılar. Aynı zamanda veliler ile sohbet ederek yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ve ihtiyaçları yerinde görerek yapılabilecek hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

Ziyaretleri nedeni ile kendilerine teşekkür ediyoruz.

14.01.2022 1558

14-01-202214-01-2022