ÖĞRENCİLERİMİZ

ÖĞRENCİLERİMİZ "OKULDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ"Nİ ANLATTI

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan Enerji Dedektifleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen webinarda, okumuz 2/H sınıfı öğrencileri okulda enerji verimliliğinin nasıl gerçekleştirileceği hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.

29.05.2021 662

27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe projenin katılımcı ortakları, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bağlıca Anadolu Lisesi öğretmenleri ve projeye dahil olan öğrenciler katıldı. Enerji Verimliliğinin hayatın her alanında mümkün olduğunun vurgulandığı çalışmada, okulumuz 2/H sınıfı öğrencileri de Okulda Enerji Verimliliği konusunda bilgilendirmelerde bulundular. Yaklaşık 40 dakika süren etkinlikte sırasıyla, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bağlıca Anadolu Lisesi öğrencileri de enerji verimliliği konusunda etkileyici paylaşımlarda bulundular.

Yapılan proje etkinliğinde öğretmenimiz Tuğçe Yılmaz`a ve çalışmada yer alan okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

29-05-202129-05-2021