KADIN PERSONELLERİMİZE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda kutlandı. 8 Mart 2022 tarihinde öğle arası saatinde, okulumuz öğretmenler odasında gerçekleştirilen etkinlikte, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürümüz Osman TAMKOÇ gerçekleştirdi. Kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları, kadın zarafeti ile şekillenen bir sosyal hayatın, daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın yegane koşulu olduğunu belirten Okul Müdürümüz Osman TAMKOÇ, okulumuz kadın personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutladı. Yapılan etkinlik kadın idareci, öğretmen ve personelimize çiçek hediyelerinin verilmesi ve pasta ikramıyla sona erdi.

08.03.2022 143

08-03-202208-03-202208-03-2022