İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

05.04.2021 642

05/04/2021 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tamer Kırbaç ve Şube Müdürümüz Sayın Ahmet İnan okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Osman Tamkoç ve Müdür Yardımcılarımız Ahmet Sazak ve Neslihan Ergeneipek ile bir süre sohbet eden misafirlerimiz, okulumuzu incelediler. Sınıflarımızı da ziyaret eden misafirlerimiz öğrencilerimizle bir süre sohbet ettiler. Son olarak okulumuz öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelen misafirlerimiz, okulumuzda yürütülen iş ve işlemler ile proje faaliyetleri hakında bilgi aldılar. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşriflerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

05-04-202105-04-202105-04-2021