GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı okulumuz 2-A, 4-E ve 4/H sınıflarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gaziler Günü Kutlama Programı, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başladı. Konuşmada "Gazilik" unvanının "Şehitlik" unvanından sonra geldiği, gazilerimizin şehitlerimiz ile birlikte bu vatanı yurt edinmemizde, vatanın korunmasında her türlü güçlüğe göğüs gerdikleri ve yapılan savaşlarda yüz binlerce insanımız can verirken bir o kadarının da cephede yaralanarak "Gazi" olduğu ifade edildi.

Programda Büyük Kahraman Mustafa Kemal`in de Sakarya Muharebesi'nde gösterdiği yararlılıklar ile 1921 yılında "Gazilik" unvanını aldığı belirtildi.

Gerçekleştirilen etkinliği hazırlayan, okulumuz 2-A sınıfı öğretmeni Ayşegül Polat, 4-D sınıfı öğretmeni Recep Kulaç ve 4-H sınıfI öğretmeni Hatice Sulak` teşekkür ederiz.

21.09.2021 535

21-09-202121-09-202121-09-2021