"ENERJİ DEDEKTİFLERİ PROJESİ" DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan, Enerji Dedektifleri projesi kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

05.06.2021 429

Okulumuz 2/H Sınıf Öğretmeni Tuğçe Yılmaz ve öğrencileri tarafından yürütülen ve toplumda enerji verimliliği bilincinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunan Enerji Dedektifleri projesi kapsamında projede yer alan tüm öğrencilerin katılımıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi.

Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler etkinlik öncesi hazırladıkları Dünya Çevre Günü kutlama afişlerini WEB 2.0 aracı olan padlet`te proje duvarımıza yüklediler.

Öğrencilerimizde çevre bilinci gelişiminin yanında, WEB 2.0 araçları kullanım becerilerinin de arttırılması hedeflenen bu etkinlikte, birbirinden güzel çalışmalar ile proje duvarımızı süsleyen tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

05-06-2021