3/H SINIFI YAPAY ÇEVRE PADLET PANO ÇALIŞMASI

Okulumuz 3/H Sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri Dersi`nde bir etkinlik gerçekleştirdiler. Bu doğrultuda öğrenciler, kendi yapay çevre tasarımlarını oluşturdular. Fen Bilimleri Dersi Doğal ve Yapay Çevre konusu kapsamında gerçekleştirilen etkinlik öncesi, doğal ve yapay çevre ile bu çevre türlerinde yer alan unsurların neler olduğunu öğrenen öğrenciler, kendilerine ait tasarımlardan oluşan birbirinden farklı yapay çevre modelleri oluşturdular. Öğrenciler hazırladıkları yapay çevre modellerini arkadaşlarına sunarak kendi tasarımları hakkında arkadaşlarına bilgi verdiler. Öğrencilerin hayal güçlerini, el becerilerini ve üretkenliklerini arttırmaya yönelik yapılan etkinlikte yapılan tüm çalışmalar, öğretmenleri tarafından dijital bir pano aracı olan Padlet`e yüklenerek sergilendi.

06.04.2022 412

Padlet ile yapıldı