2/H SINIFI CANLI DERS KONUĞU: TÜRKİYE KADIN MİLLİ TAKIMI OYUNCUSU

2/H SINIFI CANLI DERS KONUĞU: TÜRKİYE KADIN MİLLİ TAKIMI OYUNCUSU "DİLAN BORA"

Okulumuz 2/H Sınıfı Öğrencileri, 30.04.2021 tarihli Çevrimiçi Türkçe derslerinde bir konuk ağırladılar.

01.05.2021 1606

Türkçe Dersi kapsamında "Sağlık ve Spor" konu başlığı altında yer alan "Gerçek Bir Meslek" isimli okuma metninde "Futbol" konusuna değinen öğrencilerimiz bu çerçevede; Türkiye U19 Kadın Milli Takımı orta saha oyuncusu Dilan BORA`yı derslerine konuk ettiler. Öğrencilere hem "Futbol" hem de "Türkiye`de Kadın Futbolu" hakkında tecrübelerini paylaşan Dilan BORA ile öğrencilerimiz keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca; Sevgili konuğumuz, futbolu neden tercih ettiğinden,  futbolcu olma kararına ailesinin tepkisine; Tükiye Kadın Milli Takım macerasından,  kariyer hedeflerine kadar birçok konuda paylaşımda bulundu.

Kadın Futbolunda kendi yaş grubunda defalarca Türkiye Milli Takım formasını sırtına geçiren ve sayısız başarılara imza atan sevgili konuğumuza, öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaşmasından ve hoş sohbetinden dolayı okulumuz ve sınıfımız adına teşekkür ederiz.

01-05-202101-05-2021