1/C SINIFI DOĞA VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Okulumuz 1/C Sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersinde öğrendikleri "Doğa ve Çevre Temizliği" konusunu daha iyi kavramak ve yerinde, yaparak yaşayarak öğrenmek adına okul çevresinde dolaşarak doğayı ve çevreyi incelediler. Bu sırada gördükleri çöpleri, öğretmenleri ile birlikte ellerine taktıkları çok amaçlı eldivenlerle toplayıp yanlarına aldıkları çöp torbalarında birktirdiler. Öğrenciler, önceki öğrenmelerinden olan geri dönüşüm bilgileriyle topladıkları çöpleri; cam, plastik, metal, kağıt olarak ayrı ayrı çöp torbalarında biriktirdiler. Etkinliğin bitiminde çöp torbalarının ağızlarını bağlayarak okuldaki geri dönüşüm kutularına atan öğrencilerin yaptıkları etkinlik, park çevresinde yer alan kişilerden de büyük takdir topladı, öğrencilerin çevreye ve doğaya gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tebrik edilmeleri muıtluluklarını daha da arttırdı.

12.05.2022 428

12-05-2022